Ducati zet White Rosso in het rijtje Panigale V2’s

Ducati heeft zijn Panigale V2 voor 2020 de line-up uitgebreid met een zogezegd frisse White Rosso-uitvoering.

De Panigale V2 werd vorig jaar fiks gewijzigd om ‘m meer in lijn te brengen met de grotere Ducati Panigale V4. De opvallende designkenmerken van Ducati’s vlagschip werden daarin overgenomen.

Naast de traditionele Ducati-rode V2 is er nu ook een White Rosso model. Deze Panigale V2 combineert Ducati Red met Star White Silk, afgewisseld met rode details op de velgen en de luchtinlaten. Verder zijn er op het onderste deel van de stroomlijn graphics geplakt die zijn geïnspireerd op de graphics van Ducati Corse motoren. Onderhuids is de Panigale V2 onveranderd. De tweecilinder 955 cc Superquadro is goed voor 155 @ 10.750 tpm.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?