Duitsers protesteren tegen motorverbod

De Oostenrijkse 95 dB-wegen zijn niets nieuws meer voor ons en dat geldt ook voor de steeds strengere (geluids)controles van de Nederlandse politie. Maar inmiddels is het ook raak in het Zuid-Duitse Kochel Am See en dan met name de Kesselbergstraße. Als die Straße je niets zegt, doe je er goed aan om even op Google Maps te kijken. Of niet, want je zult je echt moeten beheersen om niet meteen af te zakken naar de deelstaat Beieren. Bocht, na bocht, na bocht, na bocht. Behalve in het weekeinde en op feestdagen want dan zijn ‘wij’ er niet welkom en daar is overduidelijk niet iedereen het mee eens.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?