Editie 22 MOTO73

MOTO73 zorgt dat jij als motorliefhebber van alles op de hoogte bent. Tweewekelijks lees je in dit tijdschrift alles over motoren en testen daarvan, motorsport, techniek, de motorrijder en maak je kennis met de mooiste motorroutes inclusief GPS-bestanden. 

Editie 22 is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel. In deze editie vind je onder andere de volgende onderwerpen:

Triotest: Retro espresso
Het retrosegment is hip and happening, maar echte café-racers zijn er niet veel. Wij nemen de Ducati Scrambler Café Racer, de Triumph Street Cup en de Yamaha XV950 Racer mee voor een triotest. Ze hebben alle drie hun eigen charme, maar welke is het meest authentiek?

Ducati Multistrada Enduro Pro
We duiken met de 152 pk sterke Ducati Multistrada Enduro Pro de modder in. Voegen het superbikeblok en de noppenbanden wat toe? 

Interview: Jonathan Rea
Als rijderscoach heeft Fabien Foret een groot aandeel in de SBK-titel van Jonathan Rea. Marien Cahuzak sprak daarover met Rae.  

BMW K1600B
Met de K1600B geeft BMW zijn eigen visie op het begrip ‘bagger’. We gaan ermee op pad.  

Techniek: meercilinders
In het vorige nummer stortte onze technisch specialist Peter Aansorgh zich op de eencilinders. Dit keer zijn de exemplaren met meer cilinders aan de beurt. 

Aprilia Shiver 900
De Aprilia Shiver 900 is met zijn vergrote motorblok een fantastische motor. Zowel ervaren als beginnende motorrijders kunnen daar veel plezier aan beleleven. 

Dit en nog veel meer vind je in de nieuwste editie van MOTO73.

Nog geen abonnee? Je kunt de nieuwe editie hier los bestellen. Wil je een abonnement? Bekijk de verschillende abonnementen hier en mis geen enkele editie meer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.