Een heerlijk weekend voor de deur!

De meteorologische lente zou pas volgende maand van start moeten gaan maar dit weekend krijgen we al een voorproefje. Een fantastisch lekker weekend hebben we voor de boeg! Ja, vandaag is er in Noord-Holland lokaal nog gestrooid en ook op andere plaatsen in Nederland zul je echt nog wel een korreltje tegenkomen, maar aangezien het droog is valt er mee te leven. 

En dus kunnen we niets anders adviseren dan een gezond rondje motorrijden dit weekend! Ga je niet naar de MOTORbeurs of ben je al geweest? Dan hebben we een hele reeks mooie routes voor je in de aanbieding. Even doorklikken en je hebt er een! Ga je wel naar Utrecht? Pik er eentje uit die door de provincie heenkomt, dat is stukken leuker dan een boel snelwegkilometers te moeten slikken!

Ga je rijden en heb je Instagram? Laat het ons weten! Maak een mooie foto van je rit en gebruik de hashtag #Club73. Zie je je foto binnenkort misschien wel in MOTO73! 

Foto: Tom Boudewijns

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.