13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Een Honda CR500 restaureren – Avondklok-film #37

De Honda CR500 uit 1994 is geen ‘motortje’ om zonder handschoenen aan te pakken. Iets dat ook wel blijkt als Aaron Colton aan een ambitieus restauratieproject begint. Gered uit de diepten van een oude garage, brengt zijn meest intimiderende project ooit hem uiteindelijk wel naar de Red Bull Day in the Dirt op de Glen Helen Raceway voor de grote finale. Geniet, alleen al van dat waanzinnige geluid!

Wij plaatsen elke dag, exact op het moment dat avondklok in gaat een interessante video. Deze keer: Een Honda CR500 restaureren

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen