Een Honda CR500 restaureren – Avondklok-film #37

De Honda CR500 uit 1994 is geen ‘motortje’ om zonder handschoenen aan te pakken. Iets dat ook wel blijkt als Aaron Colton aan een ambitieus restauratieproject begint. Gered uit de diepten van een oude garage, brengt zijn meest intimiderende project ooit hem uiteindelijk wel naar de Red Bull Day in the Dirt op de Glen Helen Raceway voor de grote finale. Geniet, alleen al van dat waanzinnige geluid!

Wij plaatsen elke dag, exact op het moment dat avondklok in gaat een interessante video. Deze keer: Een Honda CR500 restaureren

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?