Een scrambler maken doe je zo

Als een Scrambler voor jou maar gewoon een Scrambler is, heeft Ducati goed nieuws. De fabrikant heeft namelijk een heuse Scrambler Configurator gelanceerd, waarmee je virtueel je eigen unieke motor kunt samenstellen. Kies één van de bestaande modellen als basis en ga helemaal los met accessoires, kleuren en onderdelen. Ander zadel? Plak het erop! Tank toch liever met andere zijpanelen? Zo gedaan. Hoge of lage uitlaat? Spaakwielen of toch maar gietwielen? Met in totaal zestig verschillende accessoires is veel mogelijk. De configurator is ook beschikbaar voor de mobiele telefoon en als je klaar bent, is het resultaat in te delen op sociale media. Er is ook een serieuze kant: je kunt je samengestelde Scrambler ook delen met je dealer…

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.