Een weekend bochtjes rijden in het Luxemburgse landschap

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Het motto daarbij is; een tocht te maken over de mooiste wegen  van de Benelux met zoveel mogelijk bochten.  ”We maken echt een tocht”, aldus organisator en initiatiefnemer  Santiago van de Mortel.  “De tocht heeft zijn beginpunt  op vrijdag in het Zuid-Limburgse Mechelen. Op zaterdagochtend vertrekken we richting Luxemburg waar we de tweede overnachting maken.  Op zondag  rijden we o.a. langs het kasteel van Vianden  en/of door het Mullertal.  Dit zijn echter niet de enige mooie plekken van Luxemburg.  Het mooie in Luxemburg is dat je het ene mooie moment  van een mooi wijds landschap geniet en  het volgende moment  lekker aan het sturen bent in een van de vele kleine dalweggetjes  die fantastisch asfalt hebben.  Over de hoeveelheid kilometers en/of route  die er worden gemaakt  bestaat geen vast programma.  

Santiago van de Mortel hierover : ” De groep staat bij zo’n weekend centraal .  We bespreken wat de wensen zijn en daar pas ik de route op aan.  De ene groep wil graag geregeld een stop maken, of een bezichtiging doen, een andere groep  wil meer kilometers maken. Ik ken zowat iedere straat en weet waar de mooiste bochten zijn.  Dit  gebeurt  in het geheel  zonder  enig GPS systeem.  Wat ik bij zo’n weekend belangrijk vind, is dat men na afloop kan zeggen, ik heb heerlijk genoten, dit is het weekend uit zoals ik het graag beleef.  Er zijn nog slechts enkele weekenden  te beschikbaar. Voor meer info:  www.motortoeren.nl.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?