dinsdag 16 april 2024

Een weekend bochtjes rijden in het Luxemburgse landschap

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Het motto daarbij is; een tocht te maken over de mooiste wegen  van de Benelux met zoveel mogelijk bochten.  ”We maken echt een tocht”, aldus organisator en initiatiefnemer  Santiago van de Mortel.  “De tocht heeft zijn beginpunt  op vrijdag in het Zuid-Limburgse Mechelen. Op zaterdagochtend vertrekken we richting Luxemburg waar we de tweede overnachting maken.  Op zondag  rijden we o.a. langs het kasteel van Vianden  en/of door het Mullertal.  Dit zijn echter niet de enige mooie plekken van Luxemburg.  Het mooie in Luxemburg is dat je het ene mooie moment  van een mooi wijds landschap geniet en  het volgende moment  lekker aan het sturen bent in een van de vele kleine dalweggetjes  die fantastisch asfalt hebben.  Over de hoeveelheid kilometers en/of route  die er worden gemaakt  bestaat geen vast programma.  

Santiago van de Mortel hierover : ” De groep staat bij zo’n weekend centraal .  We bespreken wat de wensen zijn en daar pas ik de route op aan.  De ene groep wil graag geregeld een stop maken, of een bezichtiging doen, een andere groep  wil meer kilometers maken. Ik ken zowat iedere straat en weet waar de mooiste bochten zijn.  Dit  gebeurt  in het geheel  zonder  enig GPS systeem.  Wat ik bij zo’n weekend belangrijk vind, is dat men na afloop kan zeggen, ik heb heerlijk genoten, dit is het weekend uit zoals ik het graag beleef.  Er zijn nog slechts enkele weekenden  te beschikbaar. Voor meer info:  www.motortoeren.nl.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen