dinsdag 16 juli 2024

Beelden 2024 Harley-Davidson CVO Road Glide en CVO Street Glide uitgelekt

Harley-Davidson heeft het grootste deel van zijn 2023 line-up ongeveer twee maanden geleden vrijgegeven, maar we wachten nog steeds om te horen over meer modellen, zoals de Custom Vehicle Operations-modellen die de CVO Road Glide Limited Anniversary zullen vervoegen. We hoeven misschien niet lang meer te wachten, want er zijn video’s opgedoken van een nieuwe CVO Road Glide en CVO Street Glide, die enkele grote veranderingen aan de CVO-modellen onthullen, en misschien een teken van wat we kunnen verwachten voor de line-up van 2024.

Op YouTube is onderstaande video opgedoken. Hierin zijn beelden te zien van de 2024 CVO Road Glide en CVO Street Glide.

Harley-Davidson stelt officieel z’n nieuwe X 350 voor

De video toont drie verschillende beelden, twee van een CVO Road Glide en één van een CVO Street Glide. De platforms die de motoren dragen en markeringen zoals het “RA3” teken op de achtergrond van de CVO Street Glide afbeelding zijn vergelijkbaar met wat wordt gebruikt in Harley-Davidson’s fabriek in York, Pa., waardoor we kunnen geloven dat de beelden authentiek zijn.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen