EICMA: Suzuki SV650X café racer

We zagen hem al eens als conceptmodel maar op de EICMA werd aangekonigd dat de SV650X vanaf 2018 officieel als productiemodel te koop zal zijn.

In de basis blijft deze café racer vrijwel identiek aan de SV650A. Het twinspark 645cc V-twin motorblok – wat de naakte SV zo goed maakt – blijft ongewijzigd. De vernieuwing zit hem dan ook voornamelijk in het aangezicht. Zo krijgt de X een café racer ruitje, clip-ons en de iets grotere benzinetank heeft een sobere tweekleurige laklaag gekregen met aan weerszijden kleine kappen om het retro aspect nog eens extra te onderstrepen.

Wel anders is de voorvering die op veervoorspanning valt aan te passen. Optioneel kun je er overigens ook nog mistlampen op laten zetten. 

De SV650X is volgens Suzuki vanaf januari beschikbaar.

[justified_image_grid ids=26370,26371,26372,26373,26374,26375,26376]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?