EICMA 2015

Foto: Aprilia

Gaaf is hij heh, die nieuwe Aprilia RSV4 RF. Met 230 PK nu nog krachtiger dan ooit. Toegegeven, de fotokwaliteit is nog niet bepaald… goed. Voor nu is het de enige foto die we mogen zien. Gelukkig komt daar snel verandering in want aankomende week vindt in Milaan namelijk de EICMA plaats: de internationale motorbeurs. Dè plek waar de grote merken hun nieuwe waar exposeren. De afgelopen weken hebben we al een aantal keren bericht over modellen die op deze beurs onthuld gaan worden. De RSV4 RF ontbreekt daar zeker niet.

Houd vanaf maandag onze site goed in de gaten om helemaal up-to-date te blijven van de nieuwste of vernieuwde modellen. We zijn met twee redacteuren aanwezig die ons live vanaf de beurs op de hoogte houden. We proberen zo snel mogelijk te berichten over de nieuwtjes die zij oppikken!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.