dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

EICMA 2015

Foto: Aprilia

Gaaf is hij heh, die nieuwe Aprilia RSV4 RF. Met 230 PK nu nog krachtiger dan ooit. Toegegeven, de fotokwaliteit is nog niet bepaald… goed. Voor nu is het de enige foto die we mogen zien. Gelukkig komt daar snel verandering in want aankomende week vindt in Milaan namelijk de EICMA plaats: de internationale motorbeurs. Dè plek waar de grote merken hun nieuwe waar exposeren. De afgelopen weken hebben we al een aantal keren bericht over modellen die op deze beurs onthuld gaan worden. De RSV4 RF ontbreekt daar zeker niet.

Houd vanaf maandag onze site goed in de gaten om helemaal up-to-date te blijven van de nieuwste of vernieuwde modellen. We zijn met twee redacteuren aanwezig die ons live vanaf de beurs op de hoogte houden. We proberen zo snel mogelijk te berichten over de nieuwtjes die zij oppikken!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen