maandag 29 april 2024

Ervaar de nieuwe MT-09 tijdens de MT Tour op 17 mei bij Yamaha Experience Day

De Yamaha MT-lijn is één van de meest sportieve en indrukwekkende modellenlijnen in het huidige motorlandschap. Yamaha riep zo’n tien jaar geleden voor deze lijn de categorie Hyper Naked in het leven. En die naam dekt perfect de lading: de MT-lijn bestaat uit zeer sportieve naked bikes die in alles de overtreffende trap zijn. Om jou de kans te geven de MT van jouw keuze zelf te ervaren, staat de hele Yamaha Hyper Naked-familie voor je klaar tijdens de MT Tour 2024. Op 17 mei is de MT Tour aanwezig tijdens de Yamaha Experience Day bij het TT Circuit Assen, waar je een begeleide proefrit kunt maken in de omgeving rond het circuit. Maar let op: vol is vol, dus schrijf je vandaag nog in!

Welke MT kies jij?

Welk motorrijbewijs je ook hebt en wat je rijervaring ook is, er is altijd een Yamaha MT die past bij jouw wensen en skills. De MT-familie bestaat uit maar liefst 9 modellen, van de veelzijdige en radicaal ogende MT-125 tot de zeer indrukwekkende MT-10 SP. De bloedlijn die door de hele familie loopt is er eentje van Naked-kuipwerk, een koppelrijke motor, wendbare handling en zeer opwindende prestaties. De verkooptopper in de MT-familie is de MT-07, die in twee uitvoeringen leverbaar is (MT-07 en MT-07 Pure). Het feit dat Yamaha tot eind 2024 kosteloos een compleet Quick Shifter systeem t.w.v. € 299 installeert bij aanschaf van een nieuwe MT-07 maakt dit model zo mogelijk nog aantrekkelijker.

Test 2024 Yamaha MT-09: Weer een verslaving!

MT-09: Unleash your Darkness

De nieuwe MT-09 belichaamt de evolutie van de legendarische Hyper Naked-lijn, met een gedurfde combinatie van prestaties, stijl en technologie. Met een krachtige driecilindermotor die is ontworpen voor soepele vermogensafgifte en indrukwekkende acceleratie, levert de MT-09 een opwindende rijervaring. Het vernieuwde ontwerp pronkt met scherpe lijnen, waardoor het een opvallende verschijning op de weg is. Met geavanceerde elektronica biedt de MT-09 een niveau van aanpasbaarheid en controle dat alle verwachtingen overtreft. Grijp nu jouw kans om dit indrukwekkende model uitgebreid te proberen tijdens de Yamaha MT Tour op 17 mei.

Opstappen en rijden

Tijdens de Yamaha Experience Day in Assen zullen alle MT-modellen aanwezig zijn en beschikbaar voor een gratis proefrit. Als jij zorgt dat je veilige motorkleding, handschoenen, een helm en je motorrijbewijs bij je hebt, nemen onze Yamaha-experts je op de MT van jouw keuze mee voor een begeleide proefrit van ongeveer 45 minuten in de omgeving van het circuit. De route biedt van alles wat, van kort bochtenwerk tot snelwegen, zodat je alle facetten van de rijervaring zelf kunt ervaren. Voor meer info over de MT-lijn, de route naar TT Circuit Assen en het reserveren van een tijdslot voor jouw proefrit ga je naar www.yamaha-motor.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen