woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Europees debuut voor de Zero DSR/X

Wij waren bij de gelukkigen die onlangs Zero’s allereerste allroad mochten testen op Sicilië. Maar lang heeft de rest van Europa er niet op moeten wachten: op Intermot in Keulen heeft het merk zopas z’n nieuwkomer aan het grote publiek voorgesteld.

Royal Enfield Hunter 350 landt voor ’t eerst in Europa op Intermot 2022

De DSR/X heeft een volledig nieuwe Z-Force 75-10X motor die een potig koppel van 225 Nm produceert en een Z-Force 17,3 kWh Power Pack. De nieuwkomer heeft onder meer een volledig nieuw ontworpen frame en geometrie voor een grotere grondspeling, een instelbare voorvork met allroadwaardige veerwegen en drie geïntegreerde opbergvakken.

De DSR/X is verkrijgbaar in sage green en white pearl, staat in september bij de Benelux-dealers en kost € 26.995,- in België en Nederland. 

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen