Exclusieve circuit ervaring voor Honda motorrijders

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Of u nu een Fireblade, Africa Twin of zelfs de gloednieuwe X-ADV rijdt: alle Honda Motorrijders zijn welkom. In samenwerking met de Circuit Rijvaardigheid Trainingen (CRT) Assen en Ten Kate Motoren is een volledig dagprogramma opgesteld, waarbij zowel de theorie als de praktijk aan bod komen. Tevens is er een combinatie gemaakt tussen het rijden op het TT Junior Track en het volledige TT Circuit.

Een bijzondere kans om zelf eens op het beroemde TT Circuit in Assen te rijden. Ondanks dat zowel de World Superbikes als de MotoGP race op Assen gereden wordt, is deze dag niet bedoeld als competitie.

Het is een complete rijvaardigheid training waarbij u alle mogelijkheden van uzelf als motorrijder, maar ook van de motor verder ontdekt.

Ten Kate Motoren en ervaren instructeurs staan de gehele dag ter beschikking voor gratis advies en afstelling van de perfecte vering, een dagvullend programma en alle vragen die u eventueel heeft.

Via deze link kunt u zich online aanmelden voor vrijdag 2 juni of donderdag 13 juli aanstaande. Het inschrijfgeld bedraagt € 130,- inclusief lunchbuffet in het paddock restaurant. Wacht niet te lang, er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar. Graag tot dan!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?