Feest bij Ten Kate Racing

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

2014 Is een bijzonder goed race-jaar voor het Pata Honda Ten Kate World Superbike team. Pole positions, podiumplaatsen, overwinningen en natuurlijk, als kers op de taart, het wereld kampioenschap werd binnen gehaald door Michael van der Mark in het World Supersport Championship. En dat verdient een feestje! Zaterdag 15 november van 20 tot 1 uur wordt er een “World Championship Party” gehouden en jij bent van harte welkom.

De entree is gratis, maar je moet wel reserveren en dat kun je doen via de volgende link

Be there!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?