13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Feest bij Ten Kate Racing

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

2014 Is een bijzonder goed race-jaar voor het Pata Honda Ten Kate World Superbike team. Pole positions, podiumplaatsen, overwinningen en natuurlijk, als kers op de taart, het wereld kampioenschap werd binnen gehaald door Michael van der Mark in het World Supersport Championship. En dat verdient een feestje! Zaterdag 15 november van 20 tot 1 uur wordt er een “World Championship Party” gehouden en jij bent van harte welkom.

De entree is gratis, maar je moet wel reserveren en dat kun je doen via de volgende link

Be there!

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen