woensdag 1 februari 2023

Filip van Schil: De gelukkigste Belg ter wereld

Het nummer 001/500 model van de Ducati Superleggera V4 – de enige motorfiets ter wereld die gehomologeerd is voor gebruik op de weg met een frame, achterbrug en velgen van carbon en geproduceerd is door de Italiaanse motorfietsfabrikant in een beperkte oplage van slechts 500 stuks – is officieel geleverd aan zijn nieuwe eigenaar, de Belgische Ducatist Filip Van Schil, die al negen andere Ducati motorfietsen bezit.

Ducati-museum

Voor de gelegenheid nodigde Ducati Van Schil uit in de Ducati-fabriek in Borgo Panigale voor een speciale rondleiding. Daar kon hij van dichtbij de productielijn zien waarop zijn motorfiets is gebouwd. Ook ontmoette hij de specialist die zijn Ducati Superleggera V4 heeft afgesteld. Daarna ging het naar het bedrijfsmuseum, het Ducati Design Centre en de Racing Department.

Superbike Experience

Ook krijgt Filip, net als alle andere Superleggera V4-eigenaars, de ongelooflijke kans om de Panigale V4 R, die deelneemt aan het SBK wereldkampioenschap, te testen op het circuit van Mugello in het kader van de ‘Superbike Experience’. Wie zegt dat geld niet gelukkig maakt?

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

1 Reactie

  1. Geld maakt niet gelukkig zeggen ze, maar ik zit liever te huilen op een Ducati, MV Agusta dan op een wallaroo hoor.

Reacties zijn gesloten.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen