Film > Bliksem te koop

Winnen op zondag, kopen op maandag… Deze slogan uit het WK Superbike gaat ook van toepassing zijn voor de racer van Lightning Motorcycle uit het Amerikaanse San Carlos. De fabrikant van elektromotoren heeft namelijk aangekondigd dat ze een straatversie gaan maken van hun superbike die laatst een wedstrijd om het TTXGP-kampioenschap won.

Met een geheel nieuw ontwerp van Glynn Kerr wordt de motor een volledige kopie van die motor, waar tevens een snelheidsrecord (351,862 km/u) mee gevestigd is. Prijs is nog onbekend, maar de verwachting is dat die vrij hoog uitvalt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.