vrijdag 9 juni 2023

Film > Granpasso leverbaar!

Ja, je leest het goed. De Granpasso is sinds afgelopen zaterdag leverbaar meldt Moto Morini. Daarmee lijkt het merk z’n belofte na te komen en dat is opvallend want velen waren erg sceptisch over de plannen die de fabrikant uit Casalecchio di Reno had. Zo is het gedaan met de dealers en importeurs en koop je voortaan dus een motor direct bij de fabriek. Dat wil niet zeggen dat je ook naar Italië zal moeten als je er eentje zou willen hebben, want de fabriek maakt wel gebruik van zogeheten servicepunten die de rol van de dealers overnemen.

In Nederland zijn dat volgens www.motomorinimotorcycles.eu Korteland Motoren uit Hardinxveld-Giessendam, NIWA Motorservice in Zwaagdijk, Moto Stretta te Zwolle en Star Twin Motor uit Loenen. Voor meer informatie verwijzen we je normaal door naar de website van de fabrikant maar wellicht is het in dit geval toch iets handiger om met één van de vier hiervoor genoemde dealers contact op te nemen.

In grote lijnen is de Granpasso niet vernieuwd al zagen we nog niet eerder een slipperclutch op dit model. Ook onder andere het zadel en het kuipwerk is iets aangepast. De vanafprijs is 12.500 euro.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image