Film > Granpasso leverbaar!

Ja, je leest het goed. De Granpasso is sinds afgelopen zaterdag leverbaar meldt Moto Morini. Daarmee lijkt het merk z’n belofte na te komen en dat is opvallend want velen waren erg sceptisch over de plannen die de fabrikant uit Casalecchio di Reno had. Zo is het gedaan met de dealers en importeurs en koop je voortaan dus een motor direct bij de fabriek. Dat wil niet zeggen dat je ook naar Italië zal moeten als je er eentje zou willen hebben, want de fabriek maakt wel gebruik van zogeheten servicepunten die de rol van de dealers overnemen.

In Nederland zijn dat volgens www.motomorinimotorcycles.eu Korteland Motoren uit Hardinxveld-Giessendam, NIWA Motorservice in Zwaagdijk, Moto Stretta te Zwolle en Star Twin Motor uit Loenen. Voor meer informatie verwijzen we je normaal door naar de website van de fabrikant maar wellicht is het in dit geval toch iets handiger om met één van de vier hiervoor genoemde dealers contact op te nemen.

In grote lijnen is de Granpasso niet vernieuwd al zagen we nog niet eerder een slipperclutch op dit model. Ook onder andere het zadel en het kuipwerk is iets aangepast. De vanafprijs is 12.500 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?