UEM-president overleden

FIM Europe President Vincenzo Mazzi is gisteren onverwacht overleden. Hij was tevens een van de oprichters van de Union Européenne de Motocyclisme (UEM).

Hij was Secretaris Generaal van de Italiaanse Motor Federatie vanaf 1979 en beklom later dezelfde zetel bij de UEM, totdat hij in 2006 tot Generaal werd benoemd voor zijn eerste mandaat. Zijn tweede zou hij eind juli dit jaar afronden. Daarna zou hij aftreden om, naar eigen woorden, ruimte te geven aan een nieuwe generatie.

Na een langdurige ziekteperiode, zou zijn aanwezigheid bij de laatste FIM-bijeenkomst twee weken geleden, de terugkeer in zijn publieke functie betekenen, maar het lot besliste anders.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.