FOTO73: Verkeersergernissen

...
Een mens zou bijna nog respect krijgen voor bumperklevers. Weet je hoe doodeng het is om met een auto vlak achter een motorfiets te rijden? Wij wel. Voor deze foto over verkeersergernissen reden we met een slakkenvaart achter elkaar aan. Doodeng, echt vreselijk hartslag verhogend eng. Elk moment vrees je de motorrijder voor je totaal ongelukkig te rijden. Hoe doen mensen dit met 100 km/u op een snelweg? Dan moet je heel wat hersencellen kunnen uitschakelen. Daarom dit advies: maak vooral geen ruzie met bumperklevers. Ga opzij en wees de wijste.

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je hier inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Misschien vind je dit ook interessant?