13 C
Nederland
zondag 26 juni 2022

Geen Mega MotorTreffen in 2021

Door de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus en de daarbij behorende maatregelen en onzekerheden lukt het ook in 2021 niet om het motorseizoen met een waanzinnig motorfestival af te trappen. Verder hebben we natuurlijk ook een verantwoordelijkheid naar bezoekers, medewerkers en participanten, waarbij de veiligheid altijd de hoogste prioriteit heeft. Voor Motor.NL blijft het Mega MotorTreffen één van de hoogtepunten in het jaar en daarom hopen we in 2022 weer een extra groot motorfestijn te kunnen organiseren.

Het Mega MotorTreffen is al jarenlang één van de grootste motorfestivals van de Benelux en zou dit jaar plaatsvinden in het Autotron Rosmalen. De traditionele stuntshows, gigantische motorkledingoutlet, optredens en workshops proberen we volgend jaar wel weer te kunnen presenteren. Ook de motormerken, die met ruim 200 testmotoren het gehele motorgamma beschikbaar zouden stellen voor testritten, gaan we dit jaar missen. Uiteraard kan iedereen de demo’s wel bij de officiële dealers testen.

In grote getallen motorrijders bij elkaar brengen gaat momenteel niet lukken, maar stap op die motor en geniet!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen