GegShop.nl importeur van LiteLok motorslot

The Weight is Over!
Met gepaste trots mogen we melden dat GeGShop.nl importeur is geworden van LiteLok, het lichtgewicht motorslot voor onderweg.

Lichtgewicht zwaargewicht
LiteLok is een Britse scale-up die zich ten doel gesteld heeft een licht en flexibel slot te produceren, dat gemakkelijk in gebruik is. Met slechts 1,46kg en hoge flexibiliteit is dit meer dan gelukt. Een nieuwe stap in motorsloten, het eerste composietslot dat toch ART gecertificeerd is. Eenvoudiger mee te nemen, zodat je je motor veilig aan de omgeving vast kunt zetten als je on the road bent, zonder de nadelen van een zware ketting. 
Licht van gewicht, maar een zwaargewicht qua bescherming.

Ideaal voor onderweg
Het grootste nadeel van de meeste motorsloten is dat ze zwaar zijn. Ideaal voor thuis in de garage, maar minder ideaal voor onderweg. Ga je met de motor weg, dan zoek je een lichtgewicht slot dat je kunt meenemen in topkoffer of rugzak, zonder gedoe.Het LiteLok Moto108 slot kan met zijn 1,46kg makkelijk mee, zonder je rugpijn te geven in de rugzak danwel een schuivend gewicht in je topkoffer te zijn.

Het beste van twee werelden
De behuizing van het slot zelf is gemaakt van een harde staallegering, om diefstalpogingen via het slotmechanisme het hoofd te bieden. De flexibele riem van het slot is gemaakt van het gepatenteerde Boaflexicore, een nieuw ontwikkeld composietmateriaal dat licht, flexibel en sterk is.

Eigen richting
Veel sloten zijn een variatie op het thema, maar LiteLok heeft een volledig nieuwe weg gekozen. Geen nieuwe variant van staal, maar een hightech composiet die in eigen beheer is ontwikkeld en wordt geproduceerd. 

Neopreen hoes – beschermend en wasbaar
Elk LiteLok slot wordt geleverd met een neopreen hoes, om schade te helpen voorkomen. Zowel schade aan je velg of frame van gebruik, als schade aan (top)koffer en inhoud van transport worden voorkomen. De neopreen hoes is eenvoudig te verwijderen, zodat je deze kunt wassen als hij door gebruik vies is geworden, ideaal!

Twee sloten in één
LiteLok sloten zijn verkrijgbaar als Single Pack of Dual Pack. Voordeel van de Dual Pack is dat dit twee sloten zijn met beide dezelfde sleutel. Zo kun je ofwel kiezen om één lang slot te maken, danwel je voor- en achterwiel apart vast te zetten zonder een extra sleutel nodig te hebben.

Zie GeGShop.nl/LiteLok voor alle details. LiteLok sloten zijn te koop via de webshop of de beter gesorteerde motordealer.

LiteLok motorslot

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?