13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Genomineerd door de ANWB: Stichting Moon Bikes & Coffee

Moon Bikes & Coffee is een stichting waar vrijwilligers van het type ‘ruwe bolster, blanke pit’ speciale zijspannen bouwen. Ook zorgen ze voor het onderhoud en zijn ze motorrijder bij de zeer gewaardeerde ritten.

Moon Bikes & Coffee neemt kinderen, maar ook volwassenen, met een zware lichamelijke beperking mee op hun ritten. Vaak zijn ze aan een elektrische rolstoel gekluisterd waardoor ze zelden kunnen genieten van uitstapjes. Dankzij de speciale zijspannen van Moon Bikes & Coffee kunnen we deze mensen een geweldige dag bezorgen.

Het animo voor deze uitstapjes is bijzonder groot, net als het enthousiasme. Vaak wordt er al maanden van te voren uitgekeken naar een zijspanrit. Bovenstaand doet Moon Bikes & Coffee het hele jaar door.

Het ANWB Fonds heeft een pot van €135.000,- te verdelen onder initiatieven. Die worden door ANWB-leden gekozen. Ben je lid van de ANWB en draagt jij Moin Bikes & Coffee een warm hart toe: stem dan op ze. Dat kan op anwb.nl/stem en vervolgens LIMBURG – MOON2

Hoe wel je ledenkaart bij de hand!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen