Genomineerd door de ANWB: Stichting Moon Bikes & Coffee

Moon Bikes & Coffee is een stichting waar vrijwilligers van het type ‘ruwe bolster, blanke pit’ speciale zijspannen bouwen. Ook zorgen ze voor het onderhoud en zijn ze motorrijder bij de zeer gewaardeerde ritten.

Moon Bikes & Coffee neemt kinderen, maar ook volwassenen, met een zware lichamelijke beperking mee op hun ritten. Vaak zijn ze aan een elektrische rolstoel gekluisterd waardoor ze zelden kunnen genieten van uitstapjes. Dankzij de speciale zijspannen van Moon Bikes & Coffee kunnen we deze mensen een geweldige dag bezorgen.

Het animo voor deze uitstapjes is bijzonder groot, net als het enthousiasme. Vaak wordt er al maanden van te voren uitgekeken naar een zijspanrit. Bovenstaand doet Moon Bikes & Coffee het hele jaar door.

Het ANWB Fonds heeft een pot van €135.000,- te verdelen onder initiatieven. Die worden door ANWB-leden gekozen. Ben je lid van de ANWB en draagt jij Moin Bikes & Coffee een warm hart toe: stem dan op ze. Dat kan op anwb.nl/stem en vervolgens LIMBURG – MOON2

Hoe wel je ledenkaart bij de hand!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.