maandag 30 januari 2023

Gezocht: Mijn motor & ik

Binnen de motorwereld wemelt het van de bijzondere motoren en rijders met een bijzonder verhaal.

De een bouwt een waanzinnige special, de ander rijdt de wereld rond op een oude Yamaha Diversion, weer een ander rijdt ondanks een handicap en dan hebben we het nog niet eens over de motorrijder die zijn allereerste motorfiets weer terugkoopt en al die anderen met een uniek verhaal of een unieke motorfiets.

Al die mensen, motoren en hun verhalen komen naar voren in de rubriek Mijn motor & ik in MOTOR Magazine. We komen bij ze thuis, maken een gezellig kletspraatje en schieten wat foto’s, waarmee al die unieke verhalen heerlijk kijk- en leesvoer opleveren.

Ben jij in het bezit van een aparte motorfiets, heb je een mooi verhaal bij je motor of ken je iemand waarvan je denkt dat die voor de rubriek Mijn motor & ik in aanmerking komt, stuur dan een mailtje met daarin een korte uitleg en contactgegevens naar: redactie@www.motor.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen