Gezocht: Mijn motor & ik

Binnen de motorwereld wemelt het van de bijzondere motoren en rijders met een bijzonder verhaal.

De een bouwt een waanzinnige special, de ander rijdt de wereld rond op een oude Yamaha Diversion, weer een ander rijdt ondanks een handicap en dan hebben we het nog niet eens over de motorrijder die zijn allereerste motorfiets weer terugkoopt en al die anderen met een uniek verhaal of een unieke motorfiets.

Al die mensen, motoren en hun verhalen komen naar voren in de rubriek Mijn motor & ik in MOTOR Magazine. We komen bij ze thuis, maken een gezellig kletspraatje en schieten wat foto’s, waarmee al die unieke verhalen heerlijk kijk- en leesvoer opleveren.

Ben jij in het bezit van een aparte motorfiets, heb je een mooi verhaal bij je motor of ken je iemand waarvan je denkt dat die voor de rubriek Mijn motor & ik in aanmerking komt, stuur dan een mailtje met daarin een korte uitleg en contactgegevens naar: redactie@motor.nl

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.