Goed op pad met MoHo Motorhotels

De tijd dat motorhotels louter schimmige naar olie ruikende tentjes waren, ligt gelukkig achter ons. Al hebben we op die motoroliegeur vanzelfsprekend nog altijd niets tegen! Maar goede faciliteiten en persoonlijke service zijn natuurlijk ook niet verkeerd na een dagje vlammen in het buitenland.

De op motorrijders gerichte MoHo Motorhotels hebben dat. Ze zitten in de mooiste regio’s van de Alpen en de hoteleigenaren kennen de regio op hun duimpje. Da’s handig, want hoe vind je die mooie verborgen bergwegen, ver weg van de door autoverkeer verpeste passen? Kijk, dat is het thuisvoordeel van de locals waar we als Hollanders alleen maar van kunnen profiteren! 

Klik hier voor een overzicht van MoHo Hotels, verspreid over Duitsland, Oostenrijk, Italië, Zwitserland en Kroatië. Alle hotels hebben focus op motorrijders en de beste routes liggen er vaak letterlijk voor het oprapen. Lekker scrollen dus door de waslijst aan hotels, goed voor een avondje voorpret op de motorvakantie! 

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.