Guzzi-fans: pak de agenda!

Als Moto Guzzi de deuren (of beter gezegd: de legendarische rode poort) open zet, wil je daar als Guzzioot natuurlijk bij zijn. De locatie kon je wel raden, Mandello del Lario inderdaad, maar de datum is nu ook bekend. Op 7 tm 9 september is het zo ver. De afgelopen drie keer kwamen er zo’n 50.000 man op de feestelijkheden af.

De windtunnel
Op vrijdag zijn bezoekers vanaf drie uur ’s middags welkom in het museum en de fanshop. Op zaterdag en zondag komen daar ook de productielijnen en historische windtunnel bij. Vanuit het Moto Guzzi Village vertrekken de Italiaanse twins voor een testrit door de omgeving. Het bied je de gratis gelegenheid om op een zeldzame V7III Limited Edition te rijden. De Eagle Shop biedt een overzicht van alle accessoires en de uitgebreide kledinglijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?