H-D Amsterdam is terug

Goed nieuws voor Harley-Davidson fans in en rond Amsterdam: het eerste kwartaal van 2019 krijgt Mokum weer een Authorized Harley-Davidson dealership. De eigenaar van Harley-Davidson Rotterdam, Ron de Graaf, gaat samen met zakenpartner Peter Merceij en Roel Gyparis het Amsterdamse avontuur aan.

Graantje meepikken
Het nieuwe bedrijf komt op de oude locatie van Harley-Amsterdam: op het Westpoort terrein in Amsterdam op Jarmuiden 43. Het gebouw wordt momenteel volledig verbouwd en aangepast, maar het wordt geen kopie van de Rotterdamse vestiging. Amsterdam krijgt zijn eigen sfeer en uitstraling. De eigenaren zien de opkomst van elektrisch motorrijden als een grote kans. Bovendien willen ze een graantje meepikken van enorme toeristenstroom in de hoofdstad. Wanneer de nieuwe winkel zijn deuren exact open gooit is nog niet duidelijk.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?