maandag 29 mei 2023

H-D Amsterdam is terug

Goed nieuws voor Harley-Davidson fans in en rond Amsterdam: het eerste kwartaal van 2019 krijgt Mokum weer een Authorized Harley-Davidson dealership. De eigenaar van Harley-Davidson Rotterdam, Ron de Graaf, gaat samen met zakenpartner Peter Merceij en Roel Gyparis het Amsterdamse avontuur aan.

Graantje meepikken
Het nieuwe bedrijf komt op de oude locatie van Harley-Amsterdam: op het Westpoort terrein in Amsterdam op Jarmuiden 43. Het gebouw wordt momenteel volledig verbouwd en aangepast, maar het wordt geen kopie van de Rotterdamse vestiging. Amsterdam krijgt zijn eigen sfeer en uitstraling. De eigenaren zien de opkomst van elektrisch motorrijden als een grote kans. Bovendien willen ze een graantje meepikken van enorme toeristenstroom in de hoofdstad. Wanneer de nieuwe winkel zijn deuren exact open gooit is nog niet duidelijk.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image