dinsdag 23 juli 2024

Handigschoonmaken.nl en MDI Motorcycle Equipment slaan de handen ineen!

De beste en handigste schoonmaakartikelen van Nederland voor de motor en motorkleding zijn voortaan verkrijgbaar voor alle motorzaken. Hiervoor zijn Handigschoonmaken.nl en MDI Motorcycle Equipment een exclusieve samenwerking aangegaan. 

MDI, al 35 jaar specialist in motoraccessoires, verzorgt voortaan de distributie van poetsproducten van Handigschoonmaken.nl naar motordealers. De motorzaken kunnen bestellingen van motoraccessoires en schoonmaakmiddelen bij MDI bundelen.

Louis zet vijf handige wintersleutel-tools voor je op een rij

Handigschoonmaken.nl biedt zelfontwikkelde schoonmaakmiddelen en bijbehorende hulpmiddelen als doekjes en borstels. De producten zijn zowel los als samen in pakketten verkrijgbaar. Zo onderscheidt het aanbod een schoonmaakpakket voor helmen, een velgen- en kettingpakket, een alles-in-één pakket en nog veel meer handige sets.

Effectiefste schoonmaakmiddelen

Handigschoonmaken.nl is opgericht door motorliefhebber Daan Tjaden. Hij bedenkt en ontwikkelt schoonmaakproducten die uitgebreid worden getest om tot optimale werking te komen. Daarbij wordt onder meer gelet op concentratie van middelen en duurzaamheid. Kleurstoffen of parfums worden weggelaten omdat die niet effectief zijn. Martijn Pashouwers van MDI: ‘Het gebruik van die producten wordt bovendien toegelicht met uitstekende handleidingen en video-instructies. Dat getuigt van echte kwaliteit en dat is wat wij motordealers en hun klanten willen bieden.’

Voor meer informatie: 

Tel: 0486-415330
Mail: info@mdi-online.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen