maandag 15 juli 2024

Harley-Davidson Euro Festival terug in 2025

Het Harley-Davidson Euro Festival keert op 8 mei 2025 terug naar Porte Grimaud aan de Golf van Saint-Tropez, na een onderbreking sinds 2018. Tijdens de vorige editie genoten meer dan 30.000 bezoekers van optredens van onder andere de legendarische rockband Simple Minds. Het festival, dat het begin van het Europese motorseizoen inluidt, biedt een unieke viering van de motorcultuur.

Op de H-D Expo kunnen bezoekers de nieuwste Harley-Davidson-motorfietsen bewonderen en gratis proefritten maken langs de schilderachtige wegen van de Franse Rivièra. Op 9 mei vindt in het nabijgelegen Grimaud de Harley-Davidson Custom Bike Show plaats, waar 100 custom motoren in zes categorieën strijden om prijzen. De show is gratis toegankelijk voor het publiek.

Kaartverkoop World Ducati Week 2024 gestart

Zaterdag 10 mei staat in het teken van de spectaculaire Harley-Davidson Parade, waarbij duizenden rijders door de straten van Saint-Tropez en de omgeving trekken.

In 2025 breidt het festival uit met een nieuwe locatie: Camping de la Plage. Deze grote camping biedt diverse faciliteiten, waaronder winkels, horeca, sportvoorzieningen en sanitaire blokken. Bezoekers kunnen er terecht voor caravan- en tentplaatsen en een beperkt aantal appartementen en studio’s.

Het Harley-Davidson Euro Festival is een ticketevenement met internationale artiesten op het hoofdpodium en extra podia. Bezoekers kunnen genieten van een ruim aanbod aan merchandise, custom onderdelen, kleding, eten en drinken.

Meer informatie en tickets zijn vanaf 8 juni beschikbaar op de website van Harley-Davidson.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen