Harley-Davidson laat Livewire zien op verjaardagsfeestje

Harley-Davidson bestaat 115 jaar en heeft de blik nog immer vol op de toekomst gericht. En het heeft er alle schijn van dat die toekomst toch ook elektrisch is.

De motorfabrikant uit Milwaukee liet gisteren tijdens een verjaardagsfeestje de productie-Livewire zien. Da’s een maand nadat Harley-Davidson aankondigde het model later dit jaar te introduceren.

Over de Livewire is behalve de plaatjes nog weinig bekend.

Met dank aan Chris Force

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?