Harley Owners Group organiseert Benelux Blister Butt

De Harley Owners Group organiseert in samenwerking met Authorized Harley-Davidson dealers en Chapters op 16 juli de eerste editie van de Benelux Blister Butt.

De Benelux Blister Butt is een charity event voor Make-A-Wish, de stichting die de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling helpt gaan.
Liza van Hernen, H.O.G. & Consumer Experience Manager bij Harley-Davidson Benelux vertelt: “Dit is een prachtige manier om te laten zien hoe motorrijden verbindt. Iedere rijder is welkom, op wat voor merk of type motor hij of zij ook rijdt, om mee te rijden en ons samen in te zetten voor kinderen die een stevig zetje in de rug kunnen gebruiken. Wij zijn trots dat we onze passie voor bikes op deze manier kunnen gebruiken voor zo’n mooi doel en we hopen dat zoveel mogelijk motorrijders zich op de 16e bij ons aansluiten.”

Iedereen welkom

De H.O.G. is een wereldwijde organisatie waarin Harley-Davidson-rijders verenigd zijn om samen te rijden, activiteiten te ondernemen en een positieve bijdrage te leveren aan hun omgeving. Er worden mooie GPS-routes uitgezet van dealer naar dealer, die voor zowel Harley-rijders als vrienden en kennissen op andere motormerken na inschrijving te downloaden zijn op www.hogbenelux.com. Elke deelnemer kan zelf beslissen hoeveel ritten (of etappes) hij of zij aan elkaar wil rijden. Voor iedere etappe betaalt de rijder 5 € p/p. De volledige opbrengst van deze Benelux Blister Butt gaat naar Make-A-Wish.

 

 

Meer info? Check dan www.hogbenelux.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?