maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Harley’s strijd der koningen

Het zal er weer hard aan toe gaan in de Benelux. Waarom? Harley-Davidson organiseert opnieuw de Battle of the Kings, waarin 9 dealers uit België, Nederland en Luxemburg hun stinkende best gaan doen om het predicaat Custom King 2019 te mogen dragen. Het is de vijfde keer dat het merk deze competitie organiseert en daarom gaat het dit jaar iets anders dan voorheen. Eerder werkten alle dealers aan één specifiek model. Dit jaar zijn ze helemaal vrij qua keuze van projectmachine. Van een dikke Electra een bobber maken? Alles staat vrij, zo lang ze maar straatlegaal zijn. Het resultaat zie je in de foto’s hieronder. 

Battle of the Kings is een publieksprijs en dus hopen de negen dealers op jouw stem! Tot 14 februari zijn de stembussen geopend. Op 15 februari zal de winnaar dan worden onthuld op Harley-Davidsons stand op de MOTORbeurs Utrecht in de merkenhal. Die motorfiets kwalificeert zich daarmee dan ook meteen voor de Europese eindronde. De winnaar daarvan zal worden gekozen door een vakjury en op de EICMA in Milaan worden gepresenteerd in november.

Meer foto’s en informatie over de verschillende creaties vind je op www.h-d.com/customkings. Daar breng je ook je stem uit!

Foto’s: Thierry Dricot

[justified_image_grid ids=28058,28059,28060,28061,28062,28063,28064,28065,28066]

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen