vrijdag 19 april 2024

Helmloze Vladimir Poetin bekeurd

Al denkt hij er zelf anders over, ook een Russische president staat niet boven de wet. Voor het rijden zonder valhelm kreeg Vladimir Poetin een bekeuring van omgerekend vijftien euro. De staatsman reed afgelopen weekend met de wind in het spaarzame haar op een Ural zijspan tijdens een motorshow van de Night Wolves. Macho Poetin vertoont zich vaker in het gezelschap van de leden van deze motorclub. Vorige keer deed hij dat nog op een Amerikaanse Harley-Davidson. Dit keer koos hij voor een motor uit eigen land.

Recidivist

Poetin werd er door minstens twee man bijgelapt. Zij verlinkten hem omdat ook een president niet boven de wet staat. De president blijkt een recidivist. Vorig jaar reed hij een truck bij de opening van de Krimbrug zonder veiligheidsgordel. Hij kwam er toen mee weg omdat de brug officieel nog niet was geopend.

Ad van de Wiel
Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

1 Reactie

  1. De agent die hem bekeurt heeft zit nu zeker 15 jaar in een kamp in SIBERIE.

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen