donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Race met Kawasaki en Motor.NL op de Gamma Racing Days

Heb jij je kaartje voor de Gamma Racing Days op tijd bemachtigd? Zo ja, mooi! Want dat betekent dat wij jou op het TT Circuit gaan zien op 17 en 18 augustus.

Wij staan er namelijk met onze mobiele clubtent en een heel startveld aan Kawasaki Kiddimoto’s. Op deze loopfietsjes kunnen middelgrote kinderen, zo tussen de 80 en 105 centimeter lang, laten zien of we met een nieuwe Jonathan Rea te maken hebben.

En daarom dagen we alle kinderen uit om in het Gamma-weekend de snelste tijd op ons parcours af te leggen. Wij verzorgen voor elke deelnemer een racetenue en registreren natuurlijk je snelste tijd. Ben jij de snelste van het weekend, dan win je een echte Kawasaki Kiddimoto!

P.s.: Stiekem oefenen zoals de wannabee-Haslam hieronder, mag! En de échte  Haslam? Tja, die ga je natuurlijk zelf in levende lijve zien tijdens de Gamma Racing Days.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen