Race met Kawasaki en Motor.NL op de Gamma Racing Days

Heb jij je kaartje voor de Gamma Racing Days op tijd bemachtigd? Zo ja, mooi! Want dat betekent dat wij jou op het TT Circuit gaan zien op 17 en 18 augustus.

Wij staan er namelijk met onze mobiele clubtent en een heel startveld aan Kawasaki Kiddimoto’s. Op deze loopfietsjes kunnen middelgrote kinderen, zo tussen de 80 en 105 centimeter lang, laten zien of we met een nieuwe Jonathan Rea te maken hebben.

En daarom dagen we alle kinderen uit om in het Gamma-weekend de snelste tijd op ons parcours af te leggen. Wij verzorgen voor elke deelnemer een racetenue en registreren natuurlijk je snelste tijd. Ben jij de snelste van het weekend, dan win je een echte Kawasaki Kiddimoto!

P.s.: Stiekem oefenen zoals de wannabee-Haslam hieronder, mag! En de échte  Haslam? Tja, die ga je natuurlijk zelf in levende lijve zien tijdens de Gamma Racing Days.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Misschien vind je dit ook interessant?