Help een aanstaand bruidspaar

Heb jij een motor en op donderdag 7 juni een uurtje tijd? Help dan Coen en Anne. Dit aanstaande bruidspaar wil met een zo groot mogelijke stoet motoren naar het stadhuis van Eindhoven geëscorteerd worden, meldt dichtbij.nl. Wij helpen natuurlijk graag mee om de mooiste dag van Coen en Anne’s leven nog mooier te maken.

Het gaat om een ritje van ongeveer drie kwartier vanaf de rand van Eindhoven (vlakbij de snelweg). Eventueel kunnen motorrijders ook op het stadhuis de show stelen door daar met zoveel mogelijk te blijven tot het stel daadwerkelijk getrouwd is.

Verzamelen is donderdag 7 juni om 13.00. De precieze locatie zal het bruidspaar bij serieuze interesse toesturen. Aanmelden kan via C_en_A@hotmail.nl. Alvast ‘kei’ bedankt voor inzet en interesse namens Coen en Anne.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.