zondag 25 februari 2024

Help een aanstaand bruidspaar

Heb jij een motor en op donderdag 7 juni een uurtje tijd? Help dan Coen en Anne. Dit aanstaande bruidspaar wil met een zo groot mogelijke stoet motoren naar het stadhuis van Eindhoven geëscorteerd worden, meldt dichtbij.nl. Wij helpen natuurlijk graag mee om de mooiste dag van Coen en Anne’s leven nog mooier te maken.

Het gaat om een ritje van ongeveer drie kwartier vanaf de rand van Eindhoven (vlakbij de snelweg). Eventueel kunnen motorrijders ook op het stadhuis de show stelen door daar met zoveel mogelijk te blijven tot het stel daadwerkelijk getrouwd is.

Verzamelen is donderdag 7 juni om 13.00. De precieze locatie zal het bruidspaar bij serieuze interesse toesturen. Aanmelden kan via C_en_A@hotmail.nl. Alvast ‘kei’ bedankt voor inzet en interesse namens Coen en Anne.

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen