13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Help een aanstaand bruidspaar

Heb jij een motor en op donderdag 7 juni een uurtje tijd? Help dan Coen en Anne. Dit aanstaande bruidspaar wil met een zo groot mogelijke stoet motoren naar het stadhuis van Eindhoven geëscorteerd worden, meldt dichtbij.nl. Wij helpen natuurlijk graag mee om de mooiste dag van Coen en Anne’s leven nog mooier te maken.

Het gaat om een ritje van ongeveer drie kwartier vanaf de rand van Eindhoven (vlakbij de snelweg). Eventueel kunnen motorrijders ook op het stadhuis de show stelen door daar met zoveel mogelijk te blijven tot het stel daadwerkelijk getrouwd is.

Verzamelen is donderdag 7 juni om 13.00. De precieze locatie zal het bruidspaar bij serieuze interesse toesturen. Aanmelden kan via C_en_A@hotmail.nl. Alvast ‘kei’ bedankt voor inzet en interesse namens Coen en Anne.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelBestel ´m online
Volgend artikelNieuwe MOTO73 is uit!

Gerelateerde artikelen