13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Help mee aan onze database ‘De Mooiste Bochten van Nederland’

Nederland is rijk aan bochten. Maar waar liggen ze? Bij je in de buurt weet je ze feilloos te vinden, maar zo’n honderd kilometer van je woonplaats zijn ze moeilijker te vinden. Wat zou het dan mooi zijn dat er op een website een database beschikbaar is waarin je mooie bochten kunt vinden.

Die taak hebben wij op ons genomen. Dit seizoen proberen we een overzicht te fabriceren van de Mooiste Bochten van Nederland. Maar voor het complete verhaal hebben we jouw hulp nodig. Alles wat we van je nodig hebben, zijn coördinaten. Hoe je daar aankomt? Heel eenvoudig.

Open Google Maps op je computer. Zoek vervolgens jouw mooie bocht, zet je cursor op de bocht en doe rechter muisknop/klik.

Selecteer in het menu dat verschijnt ‘Wat is hier?’ en laat je muisknop los.

Er verschijnt een venster waarin de coördinaten van je bocht staan. Klik op de coördinaten en linksboven verschijnt in Google Maps een veld waarin de coördinaten staan.

Kopieer deze coördinaten en plak ze in het veld in het formulier hieronder.

Geen velden gevonden.
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.