Help mee aan onze database ‘De Mooiste Bochten van Nederland’

Nederland is rijk aan bochten. Maar waar liggen ze? Bij je in de buurt weet je ze feilloos te vinden, maar zo’n honderd kilometer van je woonplaats zijn ze moeilijker te vinden. Wat zou het dan mooi zijn dat er op een website een database beschikbaar is waarin je mooie bochten kunt vinden.

Die taak hebben wij op ons genomen. Dit seizoen proberen we een overzicht te fabriceren van de Mooiste Bochten van Nederland. Maar voor het complete verhaal hebben we jouw hulp nodig. Alles wat we van je nodig hebben, zijn coördinaten. Hoe je daar aankomt? Heel eenvoudig.

Open Google Maps op je computer. Zoek vervolgens jouw mooie bocht, zet je cursor op de bocht en doe rechter muisknop/klik.

Selecteer in het menu dat verschijnt ‘Wat is hier?’ en laat je muisknop los.

Er verschijnt een venster waarin de coördinaten van je bocht staan. Klik op de coördinaten en linksboven verschijnt in Google Maps een veld waarin de coördinaten staan.

Kopieer deze coördinaten en plak ze in het veld in het formulier hieronder.

Geen velden gevonden.
Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.