13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Het is maar dat u het weet…

De politie in Winterswijk zet een nieuwe, onopvallende motor in om wegmisbruikers op te sporen. De motor is uitgerust met een videocamera. De opnames gebruikt de politie om weggebruikers te confronteren met hun gevaarlijke rijgedrag.

De motor rijdt ook in andere delen van de Achterhoek, met name op provinciale wegen. De inzet van de nieuwe motor werd maandag door middel van een tweet bekendgemaakt door de Winterswijkse wijkagent Berend Jager.

Overigens is op Gelderlander.nl een bijzondere discussie gestart over wie nu de echte wegmisbruiker is. Waarschuwing, tenenkrommende discussie!

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen