Het is maar dat u het weet…

De politie in Winterswijk zet een nieuwe, onopvallende motor in om wegmisbruikers op te sporen. De motor is uitgerust met een videocamera. De opnames gebruikt de politie om weggebruikers te confronteren met hun gevaarlijke rijgedrag.

De motor rijdt ook in andere delen van de Achterhoek, met name op provinciale wegen. De inzet van de nieuwe motor werd maandag door middel van een tweet bekendgemaakt door de Winterswijkse wijkagent Berend Jager.

Overigens is op Gelderlander.nl een bijzondere discussie gestart over wie nu de echte wegmisbruiker is. Waarschuwing, tenenkrommende discussie!

Foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.