donderdag 18 april 2024

Historisch Motorsport Evenement Barneveld stopt

De klassiekerraces op het inudstrieterrein van Harselaar-Oost zijn met directe ingang verleden tijd. Ook de 27ste editie die aanstaande juli op de kalender stond, gaat dus niet door. De organisatoren hebben sinds 1991 een goed bezocht evenement uit de grond gestampt, maar vinden het nu welletjes.

Met name veiligheid stond voor de organisatie altijd hoog in het vaandel en mede daar zit nu ook de reden dat er een eind komst aan de klassiekerrace. Zo zou de gemeente niet altijd even veel medewerking getoond hebben, waarmee zaken als vergunningen aangevraagd en verleend krijgen een hele uitdaging maakten voor de dames en heren van het HME.

Op hun Facebook-pagina gaven ze het volgende te kennen:

Kort om, het evenement sterft niet geheel af, want de daaruit voortvloeiende onderdelenbeurs leeft nog zeker en zal onder de naam Barneveld90 in de toekomst herboren worden.

Foto: HME

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen