Historisch Motorsport Evenement Barneveld stopt

De klassiekerraces op het inudstrieterrein van Harselaar-Oost zijn met directe ingang verleden tijd. Ook de 27ste editie die aanstaande juli op de kalender stond, gaat dus niet door. De organisatoren hebben sinds 1991 een goed bezocht evenement uit de grond gestampt, maar vinden het nu welletjes.

Met name veiligheid stond voor de organisatie altijd hoog in het vaandel en mede daar zit nu ook de reden dat er een eind komst aan de klassiekerrace. Zo zou de gemeente niet altijd even veel medewerking getoond hebben, waarmee zaken als vergunningen aangevraagd en verleend krijgen een hele uitdaging maakten voor de dames en heren van het HME.

Op hun Facebook-pagina gaven ze het volgende te kennen:

Kort om, het evenement sterft niet geheel af, want de daaruit voortvloeiende onderdelenbeurs leeft nog zeker en zal onder de naam Barneveld90 in de toekomst herboren worden.

Foto: HME

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.