13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Honda’s Adventure Roads 2019 stuurt de Africa Twin naar Zuid-Afrika

Na een succesvolle eerste editie van Honda’s Adventure Roads in 2017 naar de Noordkaap, gaat de tweede editie door Zuid-Afrika. Het avontuur start begin maart 2019.

Tijdens de eerste editie van Honda’s Adventure Roads werden 40 fans en journalisten van over de hele wereld, op de populaire Honda Africa Twin, op een 8-daagse reis van 3.500 km gestuurd. Over fantastische en bochtige wegen langs de Noorse kustlijn, met adembenemende uitzichten van Oslo naar het meest Noordelijke punt van Europa; de Noordkaap.

Na de vele en enthousiaste reacties, en om te laten zien wat ‘avontuur’ volgens het Honda woordenboek betekent, kondigt Honda met trots de Adventure Roads 2019 aan. Waarbij opnieuw 40 enthousiastelingen op de Honda Africa Twin (en de compleet nieuwe Africa Twin Adventure Sports) op een onvergetelijke road-trip gestuurd worden. Deze keer zullen ze eindigen op het meest zuidelijke punt van Afrika.

Beginnend in Durban, zal deze tweede editie van de Honda Adventure Roads de deelnemers via een route van ruim 3.700km over de gehele breedte van het land, en via Lesotho, naar het prachtige Kaapstad sturen. Een 12-daagse reis over diverse terreinen door betoverende landschappen naar één van ’s werelds mooiste road-trip eindbestemmingen.

De Honda Adventure Roads 2019 editie is een compleet pakket voor 40 deelnemers verdeeld over Europa. Voor alle accommodaties, begeleiding en zelfs het eventuele onderhoud aan de motor wordt gezorgd. De deelnemers kunnen veilig en vertrouwd meerijden en hoeven zich geen zorgen te maken. Ze kunnen zelfs gebruik maken van de ervaring en tips van de bekende HRC Rally coureurs, zoals Joan Barreda, die onder andere ter begeleiding meerijden.

Voor meer informatie, de exacte route, de deelname voorwaarden of om je alvast als geïnteresseerde te registreren, bezoek je het beste de compleet nieuwe website.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen