Honda’s Adventure Roads 2019 stuurt de Africa Twin naar Zuid-Afrika

Na een succesvolle eerste editie van Honda’s Adventure Roads in 2017 naar de Noordkaap, gaat de tweede editie door Zuid-Afrika. Het avontuur start begin maart 2019.

Tijdens de eerste editie van Honda’s Adventure Roads werden 40 fans en journalisten van over de hele wereld, op de populaire Honda Africa Twin, op een 8-daagse reis van 3.500 km gestuurd. Over fantastische en bochtige wegen langs de Noorse kustlijn, met adembenemende uitzichten van Oslo naar het meest Noordelijke punt van Europa; de Noordkaap.

Na de vele en enthousiaste reacties, en om te laten zien wat ‘avontuur’ volgens het Honda woordenboek betekent, kondigt Honda met trots de Adventure Roads 2019 aan. Waarbij opnieuw 40 enthousiastelingen op de Honda Africa Twin (en de compleet nieuwe Africa Twin Adventure Sports) op een onvergetelijke road-trip gestuurd worden. Deze keer zullen ze eindigen op het meest zuidelijke punt van Afrika.

Beginnend in Durban, zal deze tweede editie van de Honda Adventure Roads de deelnemers via een route van ruim 3.700km over de gehele breedte van het land, en via Lesotho, naar het prachtige Kaapstad sturen. Een 12-daagse reis over diverse terreinen door betoverende landschappen naar één van ’s werelds mooiste road-trip eindbestemmingen.

De Honda Adventure Roads 2019 editie is een compleet pakket voor 40 deelnemers verdeeld over Europa. Voor alle accommodaties, begeleiding en zelfs het eventuele onderhoud aan de motor wordt gezorgd. De deelnemers kunnen veilig en vertrouwd meerijden en hoeven zich geen zorgen te maken. Ze kunnen zelfs gebruik maken van de ervaring en tips van de bekende HRC Rally coureurs, zoals Joan Barreda, die onder andere ter begeleiding meerijden.

Voor meer informatie, de exacte route, de deelname voorwaarden of om je alvast als geïnteresseerde te registreren, bezoek je het beste de compleet nieuwe website.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?