Horex bouwt met Duitse gründlichkeit

Binnen nu en een aantal weken begint het herrezen Duitse Horex met de start van de productie van de Horex VR6 Roadster. Deze geschiedt volgens het traditionele ‘één man, één motor’-principe. Kortom: één monteur is verantwoordelijk voor de bouw van een complete machine. Hij draait het eerste boutje in het frame en wijkt niet meer van de zijde van de motorfiets totdat hij ’m hoogstpersoonlijk op de testbank heeft beproefd.

Iedere handeling wordt zorgvuldig in de computer gedocumenteerd; Duitse gründlichkeit zogezegd. Onderdelen die van toeleveranciers worden betrokken, komen overwegend van Europese fabrikanten en het motorblok wordt geheel vervaardigd door Weber. Er wordt slechts op bestelling gebouwd en de productie zal niet meer dan een paar motorfietsen per dag zijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?