Indian kondigt betaalbare Scout Bobber Sixty aan

De nieuwe Indian Scout Bobber Sixty gebruikt hetzelfde 999cc blok als de Scout Sixty, maar is 10 kg lichter en kost €14.590,-. En da’s net zoveel als de Scout Sixty, hoewel de nieuwe machine meer gestript en basic is.

Om de motor af te slanken is het achterspatbord verkort, zijn blok en frame zwart gespoten (hoezo is zwart lichter dan rood of wit?), zijn er nieuwe tankbadges ontwikkeld en staat de Indian op geheel nieuwe, zwarte, vijf-spaaks velgen.

Met minder bling en meer donkere onderdelen zou de nieuwe Scout Bobber Sixty de ideale basis vormen voor een motorfiets die je verder naar eigen smaak afbakt. En dat heeft Indian goed begrepen: deze Indian kun je uitrusten met meer dan 140 accessoires.

De nieuwe Indian komt binnen bereik voor €14.590,-, evenveel als de Scout Sixty, waarop-ie is gebaseerd.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?