13 C
Nederland
zondag 26 juni 2022

Indian kondigt betaalbare Scout Bobber Sixty aan

De nieuwe Indian Scout Bobber Sixty gebruikt hetzelfde 999cc blok als de Scout Sixty, maar is 10 kg lichter en kost €14.590,-. En da’s net zoveel als de Scout Sixty, hoewel de nieuwe machine meer gestript en basic is.

Om de motor af te slanken is het achterspatbord verkort, zijn blok en frame zwart gespoten (hoezo is zwart lichter dan rood of wit?), zijn er nieuwe tankbadges ontwikkeld en staat de Indian op geheel nieuwe, zwarte, vijf-spaaks velgen.

Met minder bling en meer donkere onderdelen zou de nieuwe Scout Bobber Sixty de ideale basis vormen voor een motorfiets die je verder naar eigen smaak afbakt. En dat heeft Indian goed begrepen: deze Indian kun je uitrusten met meer dan 140 accessoires.

De nieuwe Indian komt binnen bereik voor €14.590,-, evenveel als de Scout Sixty, waarop-ie is gebaseerd.

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

2 Reacties

  1. jammer van dat laatste zinnetje, als je de scout al met een harley wilt vergelijken ,dan toch niet met de softail slim met z’n pakweg 1746 cc.
    dan toch eerder categorie sportster en laten die nou net goedkoper zijn. maar leuk fietsje hoor.

Reacties zijn gesloten.