zondag 2 april 2023

Indian Motorcycle introduceert eFTR Mini elektrische jeugdfiets

Indian Motorcycle voegt een elektrische jeugdmotor toe aan zijn gamma met de introductie van de gloednieuwe eFTR Mini. Met de eFTR Mini kunnen motorrijders over de hele wereld hun passie en liefde voor het motorrijden doorgeven aan hun kinderen met een stijlvol maar toegankelijk model dat geschikt is voor jonge, beginnende motorrijders.

Indian: octrooi voor voertuiggevoelig radarsysteem

De nieuwste toevoeging aan Indian Motorcycle’s line-up, met dezelfde styling als de FTR750 racemotor, geeft jonge rijders het gevoel lid te zijn van de iconische Indian Motorcycle Wrecking Crew, die in de jaren 1950 de flat track domineerde en sinds zijn terugkeer naar de sport in 2017 elk kampioenschap heeft gewonnen. De eFTR Mini heeft een hoogwaardig en duurzaam stalen buizenframe met twee rijstanden, zodat kinderen kunnen beginnen met leren in een lage stand en de prestaties kunnen opvoeren naarmate hun zelfvertrouwen groeit.

De zithoogte van 468 mm van de eFTR Mini is geschikt voor rijders vanaf acht jaar in de lage modus, en vanaf 13 jaar in de hoge modus. De eFTR Mini is ontworpen rond een beproefde elektrische aandrijflijn, aangezien de oplaadbare 24-volt batterij tot 30 minuten werkt en tot 22,5 km/u haalt in de hoge modus en 16 km/u in de lage modus. Het sterke stalen buizenframe van de fiets biedt een solide basis voor beginnende fietsers, terwijl de achterrem een eersteklas remkracht biedt.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image