Indian plaagt met FTR Carbon

Op 1 mei onthult Indian de Carbon. De nieuwste versie uit de FTR-serie wordt aangekondigd op het Indian YouTube kanaal. De motor, zo wordt-ie aangeprezen, komt het dichtst in de buurt van de flat track-racemotor. Dat suggereert volledig carbon vol met high-spec vering, remmen en zo’n beetje al het andere.

De video laat niet veel zien, maar de motor heeft een carbontank. Zoveel kun je wel zien in de video. Wat er nog meer komt, is onduidelijk. De originele FTR 750 flat track racer zien we het meest in de teaservideo. Kennelijk probeert Indian duidelijk te maken dat de nieuwe FTR Carbon een echte high-performance machine zal zijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?