Indian Riders Fest 2020: Alle Indianen naar Tsjechië

Indian-fans opgelet: blokkeer twaalf tot en met veertien juni 2020 in de agenda. Die dagen vinden het Indian Riders Fest 2020 en de jaarlijkse vergadering van de Indian Motorcycle Riders Group (IMRG) plaats in Tsjechië.

Never change a winning team
Het is de tweede keer op rij dat Tsjechië het Riders Fest organiseert, maar dit keer is feestje dus gecombineerd met de jaarvergadering van het Amerikaanse motormerk. Afgelopen jaar kwamen er al honderden Indian-rijders op het evenement af. Onder het motto ‘Never change a winning team’ is Budweis opnieuw de place to be voor Indian rijders.

Kaartjes kopen
Komen alle leden van de IMRG (inschrijven hier) opdagen, dan mag Budweis zich wel schrap zetten. Het clubje heeft tegenwoordig bijna tienduizend leden. Wil je meer weten over het Indian Riders Fest 2020, of direct kaartjes kopen, klik dan hier.

Meer Indian lezen? Test van de Indian FTR 2019

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.