Jas van glas

Door reflectiemateriaal op je motorjas vertoon je als motorrijder soms enige gelijkenis met een wegwerker. Met NightEye van Macna hoeft dat niet langer. De stof bevat minuscule glasdeeltjes die als kleine satellietschotels werken. Ze kaatsen invallend licht terug naar de lichtbron. NightEye licht dus op zodra de lichtstralen van een koplamp in aanraking komen met het materiaal.

Macna levert twee varianten: in de NightEye-Classic is het materiaal als patroon verwerkt op fluorescerende stof van het Vision Vest. Bij NightEye-Dark zijn de glasdeeltjes verwerkt in de gehele stof. Overdag is de jas grijs, maar ’s nachts licht de stof in zijn geheel op. Meer informatie en een overzicht van de modellen vindt u op www.macna.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.