Je laatste kans om een bod uit te brengen.

Met de veiling van een unieke, door 15-voudig wereldkampioen Giacomo Agostini gesigneerde, Yamaha YZF-R1 ondersteunen het Japanse merk en de Italiaanse legende de Stichting Papageno. In samenwerking met het grootste online veilinghuis van Nederland, BVA-Automotive, kan op www.R1-Agostini.nl deze machine tot op elk detail bekeken worden. En dat is de moeite! Maar veel belangrijker, tot en met zondag 26 februari, vandaag (!) dus, kun je op deze speciale motorfiets bieden. Een bod uitbrengen kan tot 15.00 uur via eerder genoemde veilingsite. Haast je!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?