Kampioenschap Herlings live op tv

De mogelijke triomftocht van Jeffrey Herlings is aanstaande zondag live te volgen bij de NOS. Zes punten zijn voldoende om de wereldtitel in de MXGP te pakken. Hij heeft dus in Assen zijn eerste wereldtitel voor het grijpen. Om 14:15 uur start de eerste manche, de tweede manche start om 17:10 uur. Beiden zijn rechtstreeks te volgen via een livestream op NOS.nl en in de NOS-app, NPO 1 en Langs de Lijn op NPO Radio 1.

Zelf langs de baan
Als Herlings het niet afmaakt in de eerste manche dan is ook de tweede manche om 17.10 uur live te zien en te horen. Mocht de titel binnen zijn, is de tweede manche te zien via NOS.nl en de NOS-app. Het is natuurlijk nog mooier om getuige te zijn van het historische moment. Om de kluiten zand te zien vliegen en de emotie te voelen. Toegangskaarten voor deze historische wedstrijd kosten in de voorverkoop € 52.50 (tot 15 jaar € 12.50). Kijk hier voor meer informatie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?