donderdag 25 april 2024

Kawasaki komt met motorscooter!

Kawasaki komt met een heuse motorscooter op de markt, de J300! De scooter is al vanaf eind 2013 leverbaar bij alle officiële Kawasaki-dealers. De ontwikkeling, vormgeving en de uiteindelijke productengineering is gedaan door het Kawasaki Design en Engineering team uit Japan.Het chassis en de aandrijving zijn afkomstig van Kymco, het bedrijf dat ook al met BMW samenwerkte bij de ontwikkeling van onder andere de C600 Sport. Dit natuurlijk wel in nauwe samenwerking met de Europese R&D afdeling van Kawasaki. Technische gegevens en andere informatie is vanaf 5 november bekend, want dan vindt de presentatie plaats op de EICMA in Milaan. De J staat overigens voor Jyounetsu wat ‘passie’ betekent in het Japans.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen