Kawasaki komt met motorscooter!

Kawasaki komt met een heuse motorscooter op de markt, de J300! De scooter is al vanaf eind 2013 leverbaar bij alle officiële Kawasaki-dealers. De ontwikkeling, vormgeving en de uiteindelijke productengineering is gedaan door het Kawasaki Design en Engineering team uit Japan.Het chassis en de aandrijving zijn afkomstig van Kymco, het bedrijf dat ook al met BMW samenwerkte bij de ontwikkeling van onder andere de C600 Sport. Dit natuurlijk wel in nauwe samenwerking met de Europese R&D afdeling van Kawasaki. Technische gegevens en andere informatie is vanaf 5 november bekend, want dan vindt de presentatie plaats op de EICMA in Milaan. De J staat overigens voor Jyounetsu wat ‘passie’ betekent in het Japans.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?