Kawasaki News Show: W800 & W800 Cafe

De Kawasaki W800 is terug van weggeweest. Met één extra smaak: de Cafe.

Op 1 en 2 december kun je in het National Militair Museum in Soesterberg al het Kawasaki-nieuws van 2019 van dichtbij bewonderen. Sterker: je mag op alle Kawasaki’s gaan zitten. Behalve de nieuwe Ninja’s, Z400, Versys 1000 SE, ZX-10R etc. staat er ook een heel sympathieke Kawasaki: de W800.

De W800 dreigde in de vergetelheid te raken door de strengere EU uitlaatgas emissie-eisen. Maar Kawasaki heeft er vertrouwen in dat veel motorrijders dit pure model nog helemaal zien zitten. Kawasaki heeft fors geïnvesteerd in dat prachtige blok, waarvan de kleppen met een koningsas worden aangedreven.

Kawasaki News Show

Alle motorrijders zijn welkom. Het enige dat je moet doen om gratis het Nationaal Militair Museum – echt een gaaf museum – binnen te komen, is door je vooraf aan te melden op de Kawasaki-site. Als je dan bij de ingang van het museum je motorrijbewijs laat zien, kun je naar binnen.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.