13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Kawasaki News Show: W800 & W800 Cafe

De Kawasaki W800 is terug van weggeweest. Met één extra smaak: de Cafe.

Op 1 en 2 december kun je in het National Militair Museum in Soesterberg al het Kawasaki-nieuws van 2019 van dichtbij bewonderen. Sterker: je mag op alle Kawasaki’s gaan zitten. Behalve de nieuwe Ninja’s, Z400, Versys 1000 SE, ZX-10R etc. staat er ook een heel sympathieke Kawasaki: de W800.

https://www.youtube.com/watch?v=8fcxo0qyW3Q

De W800 dreigde in de vergetelheid te raken door de strengere EU uitlaatgas emissie-eisen. Maar Kawasaki heeft er vertrouwen in dat veel motorrijders dit pure model nog helemaal zien zitten. Kawasaki heeft fors geïnvesteerd in dat prachtige blok, waarvan de kleppen met een koningsas worden aangedreven.

Kawasaki News Show

Alle motorrijders zijn welkom. Het enige dat je moet doen om gratis het Nationaal Militair Museum – echt een gaaf museum – binnen te komen, is door je vooraf aan te melden op de Kawasaki-site. Als je dan bij de ingang van het museum je motorrijbewijs laat zien, kun je naar binnen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen