zondag 19 mei 2024

Kawasaki Ninja ZX-4RR Druijff Racing Special uitvoeringen 2024

Met de Kawasaki Ninja ZX-4RR domineer je het circuit dankzij zijn hoogtoerige temperament, sensationele sound en ongekende wendbaarheid. Als bochten en topsnelheid jouw passie zijn, is dit jouw machine. Druijff Racing, de erkende Kawasaki-racepartner, introduceert drie specifieke Druijff Racing Special (DRS) uitvoeringen van de Ninja ZX-4RR, exclusief ontworpen voor het circuit.

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 Druijff Racing special uitvoeringen 2024

De Ninja ZX-4RR wordt door Druijff Racing geleverd in 3 pakketten

 1. Ninja ZX-4RR DRS Track
  De pure essentie van racen: De standaard ZX-4RR met een onbespoten racekuip, zonder overbodige elementen zoals verlichting. De ideale keuze voor de circuitliefhebber die een voordelige en betrouwbare motor zoekt.
  Prijs: €9.599,- (€7.933,- ex. BTW en BPM)
 2. Ninja ZX-4RR DRS Race
  Uitgerust met een scala aan race-opties zoals: RVS uitlaat met demper, ECU-mapping, aangepaste vertanding, beschermingen voor motorblok en radiator, ABS-vrije stalen remleidingen, en een op maat gemaakte vering.
  Prijs: €11.999,- (€9.916,53 ex. BTW en BPM)
 3. Ninja ZX-4RR DRS Pro:
  Het toppakket! Inclusief alle features van het RACE pakket, aangevuld met zaken als: race tankdop, race voorvork cartridges, stuurdemper kit, lichtgewicht accu, en een 17mm rempomp.
  Prijs: €15.999,- (€13.222,31 ex. BTW en BPM)

Maatwerk is mogelijk, dus de pakketten kunnen aangepast worden aan persoonlijke voorkeuren. Let wel, deze speciale DRS-versies zijn enkel voor circuit en race doeleinden en komen zonder kentekenregistratie.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen