Kawasaki Specials: Vulcan S

Gisteren tijdens de Kawasaki News Show onthulde Kawasaki dat er maar liefst drie uitvoeringen beschikbaar zijn voor de Vulcan S samen met twee compleet nieuwe accessoire pakketten. 

De reguliere Vulcan S is voor 2018 uitgevoerd in tijdloos Metallic Flat Spark Black. Daarboven introduceert Kawasaki de Vulcan S SE, die is voorzien van een Pearl Lava Orange lakwerk met donkere accenten en een opvallende wheelstriping. Helemaal bovenaan de range prijkt de Vulcan S CAFE. Deze is naast de Pearl Storm Gray kleurstelling met groene accenten ook voorzien van een café-style windscherm. 

Nieuwe Sport Editie
Kawasaki lanceert voor zowel de Vulcan S als de Vulcan S SE het Sport pakket, bestaande uit een Full System Arrow uitlaat voor een fantastische sound en kenmerkend café-style windscherm. 

De meerprijs van het Sport pakket is slechts € 899,-

Nieuwe Light Tourer Editie
Voor wie de toerkwaliteiten van de veelzijdige Vulcan S en SE optimaal wil benutten is er het nieuwe Light Tourer pakket, met leren zijkoffers, een sissy bar en een hoog windscherm.

De meerprijs van het Light Tourer pakket is slechts € 999,-

ERGO-FIT
Uiteraard zijn alle 2018 Vulcan S modellen dankzij het ERGO-FIT systeem aan te passen aan de lichaamsbouw van praktisch iedere rijder, of u nu 1m50 of 2m10 bent! Uw Kawasaki dealer vertelt u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden.

De 2018 Vulcan S modellen staan eind 2017 in de showroom vanaf € 9.049,-.

Kijk voor meer informatie en een dealer in uw regio op www.kawasaki.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?